A hétköznapokban is lehetünk divatosak

2014. január 2.

hetkoznapokNapjainkban nem nehéz megtalálni azokat a forrásokat, ahonnan megtudhatjuk, mi a divat, mik az aktuális trendek. Míg régen a divatmagazinok adtak tippeket, addig ma már mindent megtalálunk az internet segítségével.

Rákereshetünk kedvenc sztárjaink öltözködési szokásaira, böngészhetünk különféle online áruházak kínálata között. Hatalmas segítség továbbá a divatblogok olvasása, mely manapság nagy sikert arat.

A bloggerek tippeket adnak arra, hogyan lehetünk a hétköznapokon is divatosak, elárulják mely ruhadarabokat érdemes kombinálni annak érdekében, hogy kényelmes, de mégis elegáns öltözetet kapjunk. Különféle praktikákat árulnak el arról, hogyan dobhatjuk fel ruhatárunkat úgy, hogy kíméljük közben pénztárcánkat is. Helyi üzletek kínálatáról, akciókról is folyamatosan tudósítanak bennünket. Megmutatják nekünk a tervezők legújabb kollekciójának darabjait, más országok jellegzetességeit, az ott élő emberek öltözködési szokásait. Rengeteg úgynevezett street fashion bloggal találkozhatunk, ahol megtanulhatjuk, hogyan öltözködjünk ízlésesen a mindennapokon. Ha nem szeretjük a túlzott eleganciát, akkor a kényelmes darabok közé becsempészhetünk egy-egy kiegészítőt, mellyel feldobhatjuk viseletünket.

Ha munkahelyünk megköveteli az elegáns ruházatot, akkor is figyeljünk oda arra, hogy ne feszengjünk, kényelmes darabokat hordjunk. Könnyen kombinálhatjuk a sportosat a divatossal. Egy farmer is lehet elegáns, ha megfelelő felsőruházat tartozik hozzá. Felvehetjük egy szép inggel, bőrdzsekivel vagy egy zakóval. A tűsarkú is még inkább csökkenti a sportos hatást. Hétvégeken, ha például meglátogatjuk barátainkat, rokonainkat, nem feltétlenül kell kosztümöt húznunk. Viszont nem árt odafigyelni, sosem lehet tudni, kivel találkozunk útközben. Ha ragaszkodunk például egy kényelmes, sportosabb cipőhöz, akkor is lehetünk elegánsak. Felvehetünk hozzá egy bőrdzsekit, blézert, szűk nadrágot. Kiegészítőként pedig divatos táskával, ékszerekkel is felturbózhatjuk.

Szólj hozzá