Divatos és sportos egyszerre

2013. december 6.

Újra népszerűek lettek a sportos ruhadarabok. Ha megfelelően kombináljuk őket, rendkívül  divatos összhatást kelthetünk. A bomber és baseball dzsekiknek ma már rengeteg variációjával találkozhatunk: steppelt, mintás, színes.

Így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Divatos lett újra a baseball sapka és a sportcipő is. Mindezek fiús viseletnek tűnhetnek, de ha ügyesen állítjuk össze ruhatárunkat, akkor nagyon is trendi és nőies lehet az összkép. Egy dzsekit felvehetünk például miniszoknyával, szűk nadrággal, tűsarkú cipővel is.

sportosHétköznapokon pedig a sportcipő-farmer-póló szettet kiegészíthetjük egy szép táskával, fülbevalóval és egyéb kiegészítőkkel. Az online áruházak bő kínálatot nyújtanak, ott biztos, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot. Vannak webáruházak, ahol használt ruhákat árulnak. Így pénztárcánkat is kímélhetjük. Ha alaposan körülnézünk, akkor pedig akár különleges, eredeti darabokra is rálelhetünk. Edzőcipők tekintetében is széles választékkal találkozhatunk. Mindenféle színben, formában gyártják már őket. Szinte az összes -nemcsak sportruházatot kínáló- márkaboltban is árulnak különféle cipőket. Ezek sokszor neon színekben pompáznak, de szép, visszafogott, pasztellszínű társaik is népszerűek. Elegáns darabokkal is viselhetjük őket, például egy blézerrel, csinos kiegészítőkkel, ékszerekkel felturbózva. Az ilyen jellegű ruhatárra jellemzőek az élénk színek, ezért nagyon oda kell figyelni ezek megfelelő kombinálására. A baseball sapka eddig az underground, a hip hop zene képviselőire volt inkább jellemző. Manapság már bárki felveheti újra. Nagyon praktikus és kedvelt darab nemtől és kortól függetlenül. A sztárok is gyakran pózolnak benne a róluk megjelent fotókon. Szintén divatos lehet, főleg, ha nem sportos ruházattal, hanem például egy bőrdzsekivel, farmerral, akár magassarkúval hordjuk. Természetesen a webáruházakban ezt a kiegészítőt is megtaláljuk, kedvező áron, hatalmas választékban.

Szólj hozzá