Nem a ruha teszi az embert… vagy mégis?

2013. november 3.

Sokan nem foglalkoznak azzal, miben jelennek meg, mit vesznek fel bizonyos eseményeken. Pedig sok esetben fontos az első benyomás.

Érdemes tehát körülnézni, napjainkban mik az aktuális trendek. Azok, akik nem követik a divatot, könnyen kombinálhatják meglévő, kényelmes ruháikat, feldobhatják akár egy szép kiegészítővel, cipővel, sállal. Mindez pedig nem feltétlenül pénz kérdése. Sok megoldás létezik, mellyel előnyösebb megjelenést varázsolhatunk magunknak. Napjainkban ráadásul rengeteg second hand nyújt széles kínálatot, ahol nagyon olcsón juthatunk igényes darabokhoz. 

ruhatesziElég, ha az interneten körülnézünk, hiszen ott számos online áruház választékával találkozhatunk. Most pedig szeretnék adni néhány tippet arra vonatkozóan, mi az, amire figyelnünk kell új ruhatárunk kialakítása közben. Fontos, hogy a megfelelő méretű ruhadarabot válasszuk ki. Sokan azt hiszik, ha egy számmal kisebbet vesznek, akkor elrejthetik a nem kívánatos domborulatokat. Pont ellenkező hatást érhetnek el vele. A szűk ruha még inkább megmutatja azt, amit nem szeretnének. Fontos a megfelelő fehérnemű kiválasztása is. Sokan esnek abba a hibába, hogy szilikonpántos melltartót viselnek. Hiába átlátszó pántról van szó, mégsem előnyös viselet. Ugyanúgy látszik, csillog és meleg időben még az izzadság is megszorul alatta. Érdemes helyette pánt nélküli társát választani. Ha alaposan körülnézünk, biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőt, mely nemcsak szép, de kényelmes is. Ugyanez vonatkozik a neylon harisnyára és zoknira. Nem mindegy, milyen minőséget és színt választunk, hiszen rendkívül rossz összhatást tud eredményezni ez a darab, főként egy nyitott szandállal viselve. Gyönyörű harisnyákat lehet találni kedvező áron webáruházakban is. Az ízléstelen öltözködés a férfiaknál is megfigyelhető. Nekik is oda kell figyelni bizonyos dolgokra. Az ízlés nem tanulható, de fejleszthető. Elég, ha nyitott szemmel járunk és képesek vagyunk változtatni. Manapság ezt nagyon könnyen megtehetjük az internet segítségével.

Szólj hozzá